1 Ocak 2018 Pazartesi

Güneş Paneli Elektrik Sistemleri


Güneş Paneli elektrik üreten sistemleri bu kategorimizde hazır paket olarak bulabilirsiniz.

Aşağıda listelemiş olduğumuz güneş paneli paket sistemlerimiz ve ayrıntılarını görebilirsiniz. Size en uygun fiyat ve kalite ile sunuduğumuz bu paketler ile elektrik olmayan her yerde ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.  En çok kullanılan yerler ev, bağ evleri, yat , karavan , konteynır, hobi evleri , av evleri, arıcılık , gezici işletmelerdir. Solar Paket içeriğini görmek için resimlerin üzerine tıklamanız yeterlidir.  sunduğumuz ürünlerle bedava elektrik üretebilir, kimseye bağımlı kalmazsınız.  Daha önce kurulumunu yaptığımız ve çalıştığı kanıtlanmış garantili ürünlerdir. 
Güneş Enerjisi Sistemi Tasarlayın
Eğer bu kategorideki ürünler size göre değilse, kendinize özel güneş paneli paketi tasarlayabilirsiniz. bunun için Güneş Enerjisi Blog sayfamızı inceleyiniz. bunun için zamanınız yoksa bizimle iletişime geçiniz.
Güneş Enerjisi Montajı
Güneş paneli montajını nasıl yapacağım diye düşünmeyin sizin için  güneş paneli nasıl monte edilir  konulu yazımızdan öğrenebilirsiniz.  Göndereceğimiz paket sitemlerde bütün kablo bağlantılarını yapıyoruz. kablo yüzükleri, pabuçlar , konnektörler hepsi bağlanıyor. size panelleri güneş cepheye yönlendirmek ve akü bağlantılarını yapmak kalıyor. ürünlerin kurulumunu yapmamızı isteseniz size en yakın bayimizi yönlendiririz yada ücrete mukabil gelip kurarız. sitemizden satın aldığınız ürünleri kendiniz kurarken whatsapp  üretinden görüntülü olarak size destek oluyoruz

Güneş Enerjisi Paketleri Hakkında 

Güneş enerjisi paketlerimiz sistem dengesi içerisinde bütün malzemeler birbirleri ile uyumlu olarak dizayn edilmiştir. bu konuda sistem dengesi ile ilgili yazımızı okuyunuz.  Ürünleri tek tek almak isterseniz mutlaka sistemdeki bileşenlerin bütün özelliklerini bilmeden bu işe kalkışmayınız.Bizden yardım alınız.  Güneş paneli paketlerimiz monokristal ve polikristal yapıdaki kaliteli ve ucuz ürünlerin bir dengesi ile oluşturuldu. Hem ekonomik hem de kaliteli.  Güneş paneli elektrik sistemlerimiz Türkiye ortalaması baz alınarak oluşturulmuştur.  5 saat güneş olduğu varsayılmıştır. yaz aylarında ortalamanın üzerine çıkabilir ancak kış aylarında ortalamanın altına inebilir. Yılın hangi aylarında kullanım yapılacak bize bildirirseniz size ay ay ortalama üretimlerinizi verebiliriz. Bir diğer önemli konuda kullanılacak aletlerin enerji tasarruf oranıdır. eski tip enerji canavarı ürünler yerine A+++ veya A++ ürünler kullanmak sistem verimini arttıracaktır.  Güneş süresinin az olduğu günlerde kullanımınıza olumlu katkı sağlayacaktır.  Kış aylarında kullanım yapacak olan kişiler Güneş Paneli ve Rüzgar Türbini sisteminin bir arada kullanıldığı ( hibrit ) enerji sistemini düşünebilir. 

Güneş Paneli Paket Fiyatları

Sistemlerimizde birçok farklı paket fiyatı göreceksiniz, Neden fiyatlar çok değişken dediğinizi duyar gibiyim.  sebebi şudur ihtiyaçlarınız ne kadar değişkense sistemlerimizde bir o kadar değişmektedir. kullanım arttıkça malzemeler çoğalmakta ve fiyatları yükselmektedir. küçük sistemlerin fiyatları 800 tl den başlayıp 12500 tl ye kadar iken daha büyük sistemler 12500 tl den başlayıp  50000 tl ve daha fazlası olabilmektedir. fiyatlar tamamen kullanıcının taleplerine göre değişkendir.

Güneş Paneli Sistemi Paketlerinde Neler Var ?

Güneş Paneli , Jel Akü, Şarj Kontrol Cihazı, İnverter ,Solar Kablo , Konnektör bulunmaktadır.
Kategorimizde bulunan bağzı Paketlerimiz aşağıdadır.
1 kw güneş enerjisi ev tipi, 2 kw güneş enerjisi ev tipi,3 kw güneş enerjisi ev tipi, 4 kw güneş enerjisi ev tipi, 5 kw güneş enerjisi ev tipi, 10 kw güneş enerjisi ev tipi, 15 kw güneş enerjisi ev tipi, 20 kw güneş enerjisi ev tipi, 30 kw güneş enerjisi evtipi, 50 kw güneş enerjisi ev tipi, 100  kw güneş enerjisi ev tipi, 250 kwgüneş enerjisi ev tipi, ve daha fazlası. Daha önce müşterilerimizden gelentalepler doğrultusunda  elektrik enerjisi ihtiyaçlarını Güneş Paneli sistemleri ile çözümledik. sizede bağ, bahçe, karavan, villa, çiftlik, depo, ahır tekne, karavan,yat gibi elektrik ihtiyacı olan yerlerinize güneş paneli ve Rüzgar Türbini ile paket sistem GES (güneş enerjisi sistemi) tedarik etmekteyiz. Bu kategoride bulacağınız çeşitli güneş paneli hazır paketlerini bulabilirsiniz,diğer paketler ile fiyatını ve kalitesini karşılaştırabilir, detaylı bilgi için Müşteri Hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.  

1 yorum: